juli 30, 2020

Upptäck de bästa retreaten i Stockholm

Återknyta kontakten med dig själv i en fridfull helgedom

I Stockholm finns flera retreats som erbjuder en fridfull fristad för dem som vill fly från vardagens kaos och återknyta kontakten med sig själva. Ett av de bästa retreatcentren i Stockholm är Soul Space, som ligger i skärgården utanför staden.

Soul Space

Soul Space erbjuder en rad retreater som ger en transformativ upplevelse för både kropp och själ. Deras retreater handlar inte bara om yoga, meditation eller hälsoresor, utan är en helhetsupplevelse som är utformad för att hjälpa deltagarna att utforska sina rörelser, känslor, stillhet och framför allt sig själva.

Deras Soul 1 retreat är en yogaretreat som har guidat människor runt om i världen i åtta år. Det är ett utmärkt alternativ för dem som vill dyka djupt ner i sina kroppar och själar. Soul 2 är utformad för dem som har upplevt en retreat med Soul Space tidigare och vill gå ännu djupare in i sig själva.

För män som vill utmana sig själva både fysiskt och mentalt finns Soul Man. Den här retreaten leds av Karl Dyall och Magnus Fridh och kombinerar Crossfit, yoga och meditation.

Om du letar efter ett midsommarfirande är Soul Midsummer ett utmärkt alternativ. Denna retreat kombinerar yoga, crossfit, meditation och roliga lekar, allt medan du njuter av utsökt midsommarmat.

För dem som är redo att möta tystnaden och gå ännu djupare in i sig själva finns Soul Silence. Denna retreat är helt i tystnad och låter deltagarna fokusera på sig själva och sin inre värld.

Utforska fler retreatalternativ: Upptäck andra dolda pärlor

Förutom Soul Space finns det andra retreatalternativ i Stockholm som är värda att utforska. Ett av dem är Yasuragi spa som ligger på ön Hasseludden. Denna japanskinspirerade retreat erbjuder olika spabehandlingar, yogaklasser och meditationssessioner, allt omgivet av en fridfull skog och med utsikt över skärgården.

Ett annat bra retreatalternativ är Långbro Värdshus, ett charmigt hotell som ligger i en fridfull park bara 20 minuter från Stockholms centrum. Hotellet erbjuder olika wellnesspaket, inklusive yoga- och meditationskurser, massagebehandlingar och tillgång till deras bastu och bubbelpool.

Sammanfattningsvis, oavsett om du vill fördjupa din yogapraktik, komma i kontakt med ditt inre jag eller bara koppla av och föryngra dig, har Stockholm flera retreatalternativ att välja mellan. Varje retreat erbjuder en unik upplevelse och tillgodoser olika preferenser och behov, så ta dig tid att utforska och hitta det som känns bäst för dig.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Följ med oss på en transformativ retreatupplevelse som är utformad för att hjälpa dig att koppla bort buller och distraktioner i vardagen och komma i kontakt med ditt inre jag.

Leave A Comment